بررسی شیائومی F1 ( بررسی تخصصی شیائومی F1 ) تقدیم به شما کاربران موبلت .

بررسی شیائومی F1 ( بررسی تخصصی شیائومی F1 )

بررسی شیائومی F1 ( بررسی تخصصی شیائومی F1 )

( معرفی ) بررسی شیائومی F1

برند پیکو یک برند تازه تاسیس از شرکت شیائومی است که مشخصات یک پرچمدار با قیمتی ارزان را یدک میکشد . در این مقاله به بررسی شیائومی F1 خواهیم پرداخت .

بررسی شیائومی F1

بررسی شیائومی F1

pocophone F1 دارای صفحه نمایش بیضی به همراه دوربین مادون قرمز و فرستنده IR برای تشخصی چهره میباشد. pocophone از یک دوربین جلوی ۲۰ مگاپیکسلی بهمراه پردازنده ی Snapdragon 845 بهبود یافته (از طریق سیستم خنک کننده مایع) بهره میگیرد. در بررسی شیائومی F1 ، قسمت پشت گوشی یک دوربین دوگانه با پیکسل های درشت و لنز براق و یک باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی قرار دارد.

بررسی تخصصی شیائومی F1

بررسی تخصصی شیائومی F1

( مشخصات ) بررسی تخصصی شیائومی F1

در شروع بررسی تخصصی شیائومی F1 ، علاوه بر پاراگراف پایین که خلاصه مشخصات است ، میتوانید برای دیدن مشخصات فنی کامل این موضوع رو ببینید ” مشخصات شیائومی f1 “.

  • بدنه: قاب پلاستیکی؛ قسمت پشتی کامپوزیت kevlar و قسمت جلویی گوریلا گلس.
  • صفحه نمایش: نمایشگر ۶٫۱۸ از نوع IPS LCD با رزولیشن ۱۰۸۰*۲۲۴۶ دارای ابعاد ۱۸:۷:۹ به همراه تراکم پیکسلی ۴۰۳ppi در هر اینچ .
  • دوربین اصلی: یک دوربین ۱۲ مگاپیکسلی با سنسور ۱/۲٫۵۵″ سایز پیکسلی ۱٫۴µm و دیافراگم f/1.9. دوربین دوم ۵ مگاپیکسلی با قابلیت ضبط ویدیو با کیفیت ۴k در ۳۰ فریم بر ثانیه و ۱۰۸۰ در ۲۴۰ فریم بر ثانیه اسلوموشن.
  • دوربین جلو: ۲۰ مگاپیکسلی با سایز پیکسل ۰٫۹µm و دیافراگم f/2.0 با قابلیت ضبط ویدیو با کیفیت ۱۰۸۰ در ۳۰ فریم بر ثانیه.
  • سیستم عامل: اندروید ۸٫۱ Oreo رابط کاربری MIUI 9.5 با شخصی سازی زیاد و نسخه ۱۰ در اپدیت بعدی به این دستگاه اضافه خواهد شد.
  • چیپست: Snapdragon 845 هشت هسته ای (۴×۲٫۸ GHz Kryo 385 Gold & 4×1.7 GHz Kryo 385 Silver) و چیپ گرافیکی Adreno 630.
  • حافظه: ۸ یا ۶ گیگ رم و ۶۴/۱۲۸/۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی در نسخه های مختلف و همچنین اسلات کارت حافظه.
  • باتری: ۴۰۰۰ میلی امپر ساعتی با قابلیت ساپورت QuickCharge 3.0.
  • اتصالات: ۲ سیم کارت با ساپورت خطوط LTE-A 4 بانده،درگاه USB-C، وای فای با ساپورت خطوط a/b/g/n/ac ،GPS 2 بانده،بلوتوث نسخه ۵ و رادیو FM.
  • دیگر قابلیت ها: دارای قابلیت خواندن اثر انگشت، اسپیکر استریو، قابلیت تشخیص چهره و جک ۳٫۵ میلیمتری صدا.

( باز کردن جعبه ) بررسی شیائومی F1

pocofoneF1 به همراه یک جعبه مشکی و زرد عرضه میشود. در بررسی شیائومی F1 ، داخل جعبه یک شارژر ۱۸ واتی از نوع QC3.0 با قابلیت شارژ سریع و یک کابل USB-C قرار دارد. همچنین یک قاب ژله ای بیرنگ داخل جعبه گوشی میباشد.

بررسی شیائومی F1

بررسی شیائومی F1

( طراحی ) بررسی تخصصی شیائومی F1

مطابق با بررسی تخصصی شیائومی F1 ، بدنه pocophoneF1 اساسا از پلاستیک ساخته شده است. شیائومی یک طراحی رده بالا به این گوشی اختصاص داده، بطوریکه یک نسخه با کامپوزیت kevlar روانه بازار شده که در این مقاله به بررسی آن میپردازیم.

بررسی تخصصی شیائومی F1

بررسی تخصصی شیائومی F1

تنها تفاوت این نسخه با نسخه جهانی، کامپوزیت kevlar است که در قسمت پشت گوشی مشاهده میکنید. اما در نسخه جهانی این کامپوزیت جای خود را به پلاستیک داده است. اکثر قسمت جلوی گوشی توسط نمایشگر ۶٫۱۸ اینچی اشغال شده است.در بررسی تخصصی شیائومی F1 دوربین سلفی با قابلیت تشخیص چهره، ۲ بلندگوی اسپیکر و چندین سنسور. یک شیشه محافظ گوریلا گلس که چندی پیش درباره این نوشتیم هم نمایشگر برای محافظت مشاهده گردید.

بررسی شیائومی F1

بررسی شیائومی F1

بر خلاف دیگر شرکت ها که از یک شکاف برای کاهش قاب جلو استفاده میکنند pocophone همانند MI8 به یک شکاف برای چراغ مادون قرمز و دوربین مادون قرمز به منظور تشخیص چهره ای امن تر نیاز دارد. بگذارید واضح بگویم طبق بررسی تخصصی شیائومی F1 :گوشی pocophone F1 یک پرچمدار است. فراموش نکنیم تمامی هدف pocophone حفظ پول در جیب شماست. قاب دور گوشی محکم، مقاوم و دارای رنگ مات است. طوریکه در اولین نگاه ما، گمان کردیم جنس ان از فلز است!

پشت دستگاه تماما کامپوزیت KEVLAR است.

بررسی تخصصی شیائومی F1

بررسی تخصصی شیائومی F1

اما باید بدانیم KEVLAR قادر نیست گلوله را متوقف کند چون جلیقه اش به اندازه کافی محکم نیست! اما بسیار ضد خش میباشد و یکی از پر رنگ ترین پنل های بازار است. جالب است بدانید این کمپوزیت مقاوم در برابر گرما نیز هست.

۲ دوربین بحالت عمودی در پشت دستگاه قرار دارد. بررسی تخصصی شیائومی F1 نشان میدهد که دوربین اصلی با سنسور ۱۲ مگاپیکسلی همراه با لنز براق و پیکسل های درشت که پیشتر در Mi8 نیز شاهد ان بودیم، موجود است .اما دوربین جلو تنها ۵ مگاپیکسل است و یک فلش ۲ گانه LED این دوربین را حمایت میکند.

بررسی شیائومی F1

بررسی شیائومی F1

ما در مورد حسگر اثر انگشت Pocophone که زیر دوربین اصلی قرار دارد، خیلی علاقه مند بودیم. با توجه به مکان قرار گیری آن به راحتی توسط انگشت لمس میشود.

پوکوفون دارای یک جک ۳٫۵ میلی متری صدا، یک فرستنده IR (مادون قرمز)، درگاه USB-C و اسلات Micro SD میباشد. شما میتوانید بجای سیم کارت دوم از یک مموری کارت نیز استفاده کنید. یک چراغ نوتیفیکیشن LED سفید نیز پایین نمایشگر قرار دارد.

بررسی تخصصی شیائومی F1 نشان میدهد که ۲ اسپیکر استریو در پوکوفون وجود دارد. پوکوفون همانند Mi8 بزرگ است، ۱ میلی متر ضخیم تر و ۵ گرم سنگین تر است. که وزن ان را به حدود ۱۸۰ گرم میرساند.

وزن و ضخامت اضافی آن به باتری بزرگش برمیگردد، اما ما با ان مشکلی نداشتیم. کار کردن با پوکوفون بعد از محصولات پرچمدار شیشه ای اخیر لذت بخش بود.

مطمئنا نه به اندازه ی Find X و یا S9 بلکه با توجه به سخت افزار استفاده شده و قیمت اش از آن لذت بردیم! ( قیمت گوشی شیائومی f1 ) ادامه بررسی تخصصی شیائومی F1 همراه ما باشید .

( تست نمایشگر،باتری،صدا ) بررسی شیائومی F1

نمایشگر

شیائومی از نمایشگر ۱۴۴۰ پیکسلی در این دستگاه استفاده نکرده است. حتی Mi8 نیز نمایشگری ۱۰۸۰ پیکسلی دارد. نمایشگر پوکوفون ۶٫۱۸ اینچی با نسبت ابعاد ۱۸٫۷:۹ است و تراکم پیکسلی ان حدود ۴۰۳ dpi میباشد. بر خلاف Mi8 که یک نمایشگر OLED دارد، پوکوفون دارای نمایشگر IPS LCD است. برای بررسی شیائومی F1 در تست های ما نمایشگر پوکوفون کارایی قابل قبولی از خود به نمایش گذاشت. حداکثر نور آن ۴۶۱ نیت و کنتراست آن ۱۵۰۰:۱ و حداقل نور هم ۲۰۵ نیت که مقدار قابل قبولی است.

این نمایشگر در تست نور آفتاب هم نمایش قابل قبولی داشت که برای یک پنل IPS خوب است. در زیر نور آفتاب گوشی کاملا قابل استفاده است. فقط ان را به سمت خورشید نزدیک نکنید زیرا در این شرایط تقریبا چیزی نمیبینید.

در حالت کنتراست استاندارد، مقدار کنتراست رنگ ۰٫۹ دلتا E است اما در حالت کنتراست خودکار که بصورت پیشفرض روی گوشی انتخاب شده است این مقدار به ۵٫۰ دلتا E کاهش مییابد.

تست باتری

ظرفیت باتری پوکوفون ۴۰۰۰ میلی آمپر است. دقیقا همان مقداری که در Mi Max و Redmi Note شاهد ان بودیم. داخل جعبه یک شارژر ۱۸ واتی با قابلیت شارژ سریع ۳ قرار دارد که خیلی هم سریع نیست! در بررسی شیائومی F1 ، این شارژر ۳۵ درصد باتری را در زمان نیم ساعت شارژ میکند.

در تست باتری ما برای بررسی شیائومی F1 ، نیز پوکو خوب ظاهر شد و مقدار ۹۴ ساعت را از آن خود کرد که رنج خوبی میباشد.

اسپیکر

سری Mi شیائومی فاقد اسپیکر استریو است، اما پوکوفون دارای اسپیکر استریو میباشد. دقیقا مشابه تنظیمات استریویی که در گوشی های هوایی دیده بودیم. در تست هایی که گرفته شد، عملکردی عالی را شاهد بودیم. پوکو برای گوش دادن به موزیک و همچنین در فضای باز عالی است حتی در بالاترین مقدار ولوم!

خروجی صدای pocophone F1 به همراه یک آمپلی فایر، میزان متوسطی است. هدفون ها میزان صدا را به پایین تر از حد متوسط کاهش داده اند و این یک مسئله فاجعه امیز نیست! اگر شما یک هدست با آمپدانس بالا دارید ممکن است برای رسیدن به ولوم بالا کمی تلاش کنید!

( سخت افزار و کارایی ) بررسی تخصصی شیائومی F1

پوکوفون بصورت پیشفرض دارای اندروید ۸٫۱ Oreo میباشد. شیائومی یک رابط کاربری کاملا سفارشی برای پوکو در نظر گرفته است که به آن MIUI For Poco میگوید! تفاوت ان در قسمت تم های پیشفرض است که ما را بیشتر یاد Nova Luncher می اندازد! بعلاوه انیمیشن های سریع رابط کاربری و برنامه لانچر در مقایسه با MIUI معمولی. این بدان معنی است که F1 بیشتر شبیه اندروید خام شده است. شیائومی وعده داده که اپدیت MIUI نسخه ۱۰ با اندروید ۹ را برای F1 تا ۴ ماه دیگر ارایه کند. (لیست گوشی هایی که آپدیت اندروید ۹ را دریافت میکنند ).

بیایید با قسمت ناوبری شروع کنیم یک منوی تمام صفحه وجود دارد که در ان شما میتوانید انداع ژست های حرکتی را تنظیم کنید. (برای دیدن عکس ها روی پیش نمایش های هر کدام کلیک کنید).

در قسمت notch (بریدگی بالایی صفحه نمایش ) که بعنوان سیستم تشخیص چهره عمل میکند. از روشنایی مادون قرمز برای تشخیص چهره بجای دوربین استفاده شده است!

بررسی تخصصی شیائومی F1

بررسی تخصصی شیائومی F1

سیستم تشخیص چهره، قابلیت ۳ بعدی را ندارد اما بسیار امن و قابل اعتماد است. چونکه برای تشخیص چهره حداقل یک چشم باید باز باشد و قابل ذکر است این سیستم بسیار روان و سریع برنامه ریزی شده است.

به طور پیشفرض رابط کاربری شیائومی app drawer ندارد اما اینجا شیا در قالب تم poco این قابلیت رابرای ما ایجاد کرده است. در قسمت صفحه نمایش پیشفرض گوشی تم poco قرار دارد. یک ساعت در صفحه اول به همراه چند میانبر قرار گرفته اند. در قسمت سمت چپ Quick Card قرار دارد که شامل کارت ها، برنامه های اخیر، یاداشت ها، تقویم، آب و هوا و موارد دلخواه دیگر قرار گرفته اند. شما میتوانید این قسمت را کامل پیکربندی یا غیر فعال کنید.

در قسمت تسک سویچر شما میتوانید برنامه های باز را مشاهده کنید و یک کلید اضافی برای تقسیم صفحه نمایش وجود دارد. MIUI9 از قابلیت انجام چندین کار همزمان با عنوان Split Screen پشتیبانی میکند.

این قابلیت به شما این امکان را میدهد ک ۲ برنامه را در کنار هم قرار دهید. خوشبختانه MIUI از همه ی برنامه های بومی و شخص ثالت پشتیبانی میکند. در قسمت فروشگاه تم شما میتوانید تم های دلخواه خود را دانلود کنید.

قسمت های مختلف ویدیو،موزیک و Security app را در زیر مشاهده میکنید.

( تست بنچمارک و کارایی ) بررسی شیائومی F1 

یکی از ویژگی های پوکوفون F1 سرعت بسیار بالای آن است. F1 از چیپست Snapdragon 845 به همراه ۶ و ۸ گیگ رم ( بسته به نوع منطقه ) بهره میبرد.

یکپارچه سازی اسنپدراگون کار آسانی است. اما کارکرد مناسب ان خیر! ما با بسیاری از گوشی ها مواجه شده ایم که بعد از مدتی عملکردشان را تقویت میکنند تا مانع از گرم شدن داخلی شوند!

بنظر میرسد شیائومی در این شعار جدی بوده است. زیرا تصمیم گرفته تا یک راه حل خنک کننده پایدار برای F1 انتخاب کند. یک اتاق بخار با لوله مسطح در امتداد مهمترین تراشه های داخل F1 وجود دارد! هنگامی که پردازنده داغ میشود مایع در محفظه تبخیر میشود و به انتهای سردتر لوله منتقل میشود که در آن به مایع انتقال حرارت پردازنده در فرایند تبدیل میشود! طی این فرایند گوشی خنک میشود و میتواند عملکرد بهتری را از خود ارایه کند. F1 ممکن است مقرون بصرفه باشد، اما هنوز گل سر سبد شیا محسوب میشود.

خب ما حدس میزدیم شیا چندین انتخابی نداشته باشد زیرا گوشی کاملا پلاستیکی است. حتی یک قاب فلزی برای کمک به گرما وجود ندارد بنابر این خنک کردن لوله های مسی برای F1 ضروری بوده است.

حال زمان بنچمارک فرا رسیده است.

( تست بنچمارک و کارایی ) بررسی شیائومی F1

تست بنچمارک و کارایی

 

 

بررسی شیائومی F1

بررسی شیائومی F1

 

 

بررسی شیائومی F1

 

بررسی شیائومی F1

بررسی شیائومی F1

 

POCO F1 دارای سریعترین چیپست بازار است. و به جرات میتوان گفت سریع و بدون لگ عمل میکند و هیچگونه مشکل گرمایشی در آن دیده نمیشود پس باید به شیا تبریک گفت.

( دوربین ) بررسی تخصصی شیائومی F1

در دنیای امروز نمیشود یک پرچمدار بود ولی دوربین ۲ گانه در پشت نداشت. شاید ۳ گانه و در اینده نزدیک ۴ گانه! پوکو هم از این قاعده مستثنا نیست و یک دوربین ۲ گانه دارد. سنسور اصلی مشابه همانی که در Mi8 استفاده شده و دوربین دوم یک ۵ مگاپیکسلی.

( دوربین ) بررسی تخصصی شیائومی F1

برگردیم به دوربین اصلی، قدرت گرفته از سنسور سونی مدل IMX 363. این بدان معنی است که با یک سنسور ۱۲ مگاپیکسلی، همراه با لنز ۱٫۴µm و قابلیت اتوفوکوس ۲ برابر! در نهایت یک فلش LED دوگانه مشخصات دوربین را تکمیل میکند.

با سوایپ به چپ و راست شما میتوانید حالات دوربین را تغییر دهید اما متاسفانه با سوایپ به بالا و پایین دوربین عقب و جلو تغییر نمیکند و برای اینکار یک دکمه تعبیه شده است. دکمه هایی نیز برای حالت های FLASH , HDR و … وجود دارد.

در قسمت دستی شما میتوانید white balance ، سرعت شاتر دوربین، ISO و فوکوس را تغییر دهید.

کیفیت تصویر

کیفیت عکس ها در روز عالیست. تصاویر زنده و با جزییات کامل هستند، نویز اصلا وجود ندارد و کنتراست نیز عالیست. رنگ ها زنده و عالی هستند. محدوده دینامیکی کم نیست و ما مجبور نیستیم از حالت HDR استفاده کنیم. درست مثل Mi8 پوکوفون F1 نیز گزینه AI را در تنظیمات دوربین خود دارد. اما متاسفانه برخلاف Mi8 رنگ ها را تغییر نمیدهد و کنتراست را صورت غیر مستقیم افزایش نمیدهد. در حقیقت ما نتوانستیم تفاوتی بین نمونه های AI و بدون AI پیدا کنیم.

20 نمونه از عکاسی در روز با دوربین شیاومی F1 – کیفیت و حجم اصلی رو از اینجا دانلود کنید .

برای مواقعی که Auto HDR را روشن کرده اید یک عکس با نکات برجسته، بازسازی شده و جزییات دقیقتر در سایه ها بدست می اورید!

عکس ها در نور کم تعریفی ندارد و دارای نویز است. هنگامی که Auto HDR را روشن میکنید همیشه یک عکس با جزییات کامل میگیرید اما متاسفانه در شب عکس ها در حالت HDR نیز دارای نویز و بدون جزییات است مخصوصا وقتی زوم میکنید!

10 نمونه از عکاسی در شب با دوربین شیاومی F1 -کیفیت و حجم اصلی رو از اینجا دانلود کنید .

حالت پرتره

F1 از ترکیب ۲ دوربین برای گرفتن عکس پرتره استفاده میکند. عکس های لذت بخش با شکل های بسیار دقیق و جلوه های تار کننده!

قابل ذکر است مواردی وجود دارد که اشکال اشتباها تار میشوند. مثل مو و یا قسمت هایی از چهره اما احتمالا این مورد بخاطر صحنه های بسیار شلوغ است.  همانطور که گفته شد بهتر است پس زمینه شلوغی نداشته باشید. در غیر این صورت عکس های تار و نویز داری خواهید گرفت! این مسله ممکن است با آپدیت های نرم افزاری بعدی برطرف شود .

4 نمونه از عکاسی پرتره با دوربین شیاومی F1 – کیفیت و حجم اصلی رو از اینجا دانلود کنید .

سلفی

F1 دارای یک دوربین سلفی ۲۰ مگاپیکسلی به همراه دیافراگم f/2.0 و فوکوس ثابت است. دقیقا همان دوربینی که در Mi8 شاهد ان بودیم. در فیلم های تبلیغاتی ذکر شده که سایز پیکسل ان ۱٫۸µm است اما فریب نخورید! طبق اندازه گیری های ما این مقدار ۴ در ۱ است. بهر حال در نور خوب عکس های بسیار زیبا و با کنتراست عالی میگیرد.

8 نمونه از عکاسی سلفی و سلفی پرتره با دوربین شیاومی F1 – کیفیت و حجم اصلی رو از اینجا دانلود کنید .

ضبط ویدیو

F1 ویدیو را با کیفیت ۴K ضبط میکند اما این تمام ماجرا نیست! اکثر پرچمداران این روزها ۴K را با کیفیت ۶۰ فریم بر ثانیه ضبط میکنند در حالیکه F1 این مقدار را در ۶۰ فریم بر ثانیه ضبط میکند! در مورد ۱۰۸۰ هم همین مورد صدق میکند!

میزان بیت ریت ویدیو در ۴K فقط ۴۲ مگابیت در ثانیه و در ۱۰۸۰ ، ۲۰ مگابیت است در حالیکه صدا در استریو با نرخ بیت ریت ۱۹۲ کیلوبیت بر ثانیه ضبط شده است. تمامی اینها با کدک H.264 است هر چند شما گزینه ای برای تغییر به H.265 کارآمد دارید.

ما ویدیو های ۴K و ۱۰۸۰ با کیفیت،بسیار دقیق و با کنتراست عالی گرفتیم. محدوده دینامیکی همانند تصویر ثابت است. در ادامه بررسی تخصصی شیائومی F1 میتوانید نمونه ویدیو های ضبط شده را دانلود کنید.

دانلود نمونه ویدیو ۹ ثانیه ای ۴K —– دانلود نمونه ویدیو ۱۰ ثانیه ای ۱۰۸۰

تثبیت کننده الکترونیکی در F1 وجود دارد و بنظر میرسد باید بتوان برای فیلم های ۴K نیز استفاده کرد اما همانطور که در Mi8 شاهد آن بودیم این قابلیت هیچ تاثیری ندارد. اما از سوی دیگر در ویدیو های ۱۰۸۰ تثبیت کننده فوق العاده صاف است و ما در هنگام راه رفتن این فیلم ها را گرفتیم و هیچ مشکلی نداشتیم.

( سخن آخر ) بررسی شیائومی F1

Pocophone F1 کاری که One Plus امسال نتوانست انجام بدهد را انجام داده! مطابق با بررسی شیائومی این گوشی F1 دارای همه چیز هست، یک صفحه نمایش فوق العاده و اسکن مادون قرمز برای تشخیص چهره، آخرین تراشه اسنپدراگون، ذخیره سازی قابل ارتقا، بلندگوهای استریو، تمامی پورت های ضروری و تجربه داشتن دوربین در هر ۲ طرف دستگاه ان هم با قیمت پایین.

یک نکته جالب دیگر آن است که F1 تنها گوشی ارزان قیمت این روز هاست که چیپ SnapDragon 845 دارد و شما میتوانید با کمترین هزینه از اخرین دستاورد غول دنیای چیپست استفاده کنید.

 مزایا
 بدنه محکم، تفاوتی ندارد پلاستیک باشد یا کومپوزیت Kevlar
 نمایشگر عالی، کنتراست خوب و لبه های کوچک
 اسنپدراگون ۸۴۵ بهمراه قابلیت خنک کنندگی
 اسپیکر های استریو با کیفیت و بلندی صدای عالی
 باتری عالی بهمراه قابلیت شارژ سریع
 کیفیت عکس عالی در روز در هر ۲ دوربین عقب و جلو، ضبط ویدیو با کیفیت ۴k و ۱۰۸۰!
 جک صدا، فرستنده IR، درگاه USB-C، رادیو FM، درگاه کارت حافظه
 ارزان قیمت و دارای مشخصات پرچمداران!
 معایب
 ضد اب نیست
 کیفیت بد تصاویر در شب
 نداشتن تثبیت کننده تصاویر در کیفیت ۴K
 نداشتن NFC

در انتهای بررسی شیائومی F1 نیز باید ذکر کنیم لقب (کُشنده پرچمداران) هم اکنون در اختیار F1 است و بس!

نظر شما راجع به بررسی شیائومی F1 چیست ؟ لطفا نظراتتون رو در مورد بررسی تخصصی شیائومی F1 با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید .