در این مقاله به بررسی آنر ویو ۲۰ میپردازیم. در بررسی تخصصی آنر ویو ۲۰ بی پرده راجع به خوبی ها و بدی های این گوشی با شما خواهیم گفت. تا انتهای مقاله ی “بررسی هانر ویو ۲۰” با موبلت همراه باشید. در همین ابتدا دقت کنید این گوشی نام دیگری نیز دارد ” آنر وی ۲۰ ” که در بازار چین توزیع شده است.

بررسی آنر ویو 20

( معرفی ) بررسی آنر ویو ۲۰

آنر با سری ویو این بار بهتر از قبل بازگشته است، برای شروع باید بگیم که شیشه پشتی دستگاه به همراه فریم فلزی و صفحه جلویی بدون بریدگی کاملا جذاب به نظر میرسند. پشت دستگاه خیره کننده و به راحتی میتوان گفت یکی از خوش قیافه ترین گوشی های روز بازار است.

بررسی آنر وی 20

ویو ۲۰ اولین گوشی آنر با “سوراخ پانچ مانند” برای دوربین سلفی در صفحه جلویی گوشی است. و این نشانه ای است از اینکه شما با یک دستگاه مد روز در سال ۲۰۱۹ مواجه و سازندگان گوشی آرام ارام در حال حرکت برای یافتن جایگزین ” بریدگی صفحه نمایش ” یا ” ناچ ” هستند.

( مشخصات )

  بدنه:فریم فلزی با شیشه خم داده شده و بازتاب دهنده نور در پشت
  صفحه نمایش:۶٫۴ اینچ از نوع IPS LCD ، رزولوشن ۱۰۸۰ در ۲۳۱۰، نسبت تصویر ۱۹٫۷۵:۹ وچگالی ۳۹۸
  دوربین اصلی:۴۸ مگاپیکسل (Sony IMX 586; f/1.8; 1/2″ (0.8µm)) + سنسور ToF 3D + ضبط ویدیو ۴k با ۳۰فریم ، ۱۰۸۰با ۶۰فریم  و ۷۲۰ با ۹۶۰ فریم
  دوربین جلو:۲۵ مگاپیکسل f/2.0; 27mm
  سیستم عامل:اندروید ۹ پای همراه با پوسته Magic UI 2.0 . ( ویژگی های اندروید ۹ )
  پردازنده:HiSilicon Kirin 980 (7 نانومتری)، ۸ هسته ای، با پردازنده گرافیکی Mali-G76 MP10.
  حافظه:رم ۶ یا ۸ گیگابایت / حافظه داخلی ۲۵۶ یا ۱۲۸ گیگابایت
  باتری:۴۰۰۰ میلی آمپر با شارژر سریع  22.5 واتی هواوی Huawei Super Charger
  اتصالات:دو سیمکارت – پشتیبانی از شبکه ۴جی / دارای VoLTE برای هر دو خط متصل
  دیگر قابلیت ها:سنسور اثرانگشت در پشت دستگاه – سنسور ۲ بعدی بازگشایی قفل صفحه با اسکن چهره – دوربین جلو پانچ مانند

علاوه بر جدول بالا که خلاصه مشخصات است ، میتوانید برای دیدن “مشخصات فنی کامل” این موضوع را چک کنید ” مشخصات هواوی هانر v20 “. 

( جعبه گشایی ) بررسی آنر ویو ۲۰

بسته بندی آنر ویو ۲۰ بر خلاف بسیاری از مدل های قبلی آن دیگر سبز آبی نیست. اگرچه رنگ های بیشتری روی بسته بندی به کار رفته ولی بسته بندی و محتویات آن تقریبا مانند مدل های گذشته است. این گوشی با لوازم جانبی مورد نیاز آن ارائه می شود: نه چیزی کم و نه چیزی اضافه شده است.

با باز کردن بسته تلفن اولین نکته ای که توجهمان را به خود جلب می کند صفحه نمایش گوشی است که زمانی که گوشی خاموش است زیاد جذاب به نظر نمی سد. به نظر می رسد هوآوی می توانست با برعکس گذاشتن گوشی در جعبه، با نمای شیشه ای و جذاب پشت آن خریدار را شگفت زده کند.

بررسی آنر ویو 20

زیر گوشی یک جعبه صاف دیگر دیده می شود که یک قاب شفاف و خشاب سیم کارت را در آن می توانید پیدا کنید. زیر این جعبه نیز شارژر سریع ۲۲٫۵ واتی هوآوی کار گذاشته شده و یک کابل USB-A و یک کابل USB-C نیز قرار داده شده است و خبری از هدفون در جعبه نیست. نکته ای که باید توجه داشته باشید این است که برای بهره گیری از حداکثر توان شارژر قدرتمند گوشی باید از کابل های مخصوص آن استفاده کنید.

اکنون پس از بررسی محتویات داخل جعبه گوشی، اجازه دهید نگاه دقیق تری به طراحی گوشی بیندازیم.

( طراحی ) بررسی آنر ویو ۲۰

این گوشی بهترین و زیباترین طراحی را در میان تمام مدل های قبلی آن دارد. مدل های قبلی این گوشی مانند آنر ۸، ۹ و ۱۰ با درخشندگی بالا در قسمت پشتی ساخته شده بودند و در مدل متوسط آنر ۸x نیز از قاب درخشان برای قسمت پشتی گوشی استفاده شده است.

بررسی آنر ویو 20

اما این اولین باری است که آنر از شیشه با درخشندگی بسیار بالا و خیره کننده با جهت دهی جدید استفاده کرده است. این درخشندگی فوق العاده خریدار را تحت تاثیر خود قرار می دهد. الگوی راه راه پشت گوشی نیز بسیار چشم نواز است. شکل v مانند این الگو ها اشاره ای به برند آنر در پایین آن دارد.

بررسی آنر ویو 20

لبه های بزرگ و منحنی شکل اطراف قاب گوشی بسیار شبیه به گوشی های سامسونگ گلکسی است که برای چندین سال است که تولید می شوند. این نحوه طراحی باعث می شود که نسبت طول به عرض گوشی بیشتر از واقعیت تصور شود. طراحی اینچنین گوشی هایی نیاز به ابزار و ماشین آلات بسیار دقیقی دارد و ما خوشحالیم که شاهد چنین طراحی در طبقه گوشی های میانرده به بالا هستیم.

بررسی آنر ویو 20

آنر نشان قدیمی خود را که کوچک بود و تازه وارد به بازار موبایل به حساب می آمد، به نشانی بزرگتر با حروف بزرگ و ظاهری جذاب تبدیل کرده است. محبوبیت برند آنر روز به روز در حال افزایش است. بنابراین، نشان جدید آنر بسیار با این پیشرفت ها همسو و منطبق شده است. نشان آنر زیر سطح شیشه ای پشت گوشی قرار گرفته و بنابراین هرگز کم رنگ و محو نخواهد شد.

بررسی آنر ویو 20

همچنین در قسمت پشتی گوشی دوربین دوگانه آنر به همراه اسکنر اثر انگشت قرار گرفته اند. کلمات AI Vision در قسمت راست دوربین و در فضای موجود در آن قسمت حک شده و به قابلیت های AI ( هوش مصنوعی ) گوشی اشاره می کند. آنر این قابلیت ها را مدیون NPU ( سیستم پردازشگر عصبی ) در پردازنده Kirin 980 خود است.

بررسی آنر ویو 20

اکنون که در بررسی آنر ویو ۲۰ به ظاهر فریبده گوشی در قسمت پشتی آن پرداخته ایم، اجازه دهید به بقیه قسمت های این گوشی هوشمند نیز بپردازیم.

ویو ۲۰ یکی از اولین گوشی هایی هوشمندی است که دوربین جلو را در پشت صفحه نمایش کار گذاشته است و بخشی کوچکی از صفحه نمایش را به سنسور گوشی اختصاص داده است.  این طراحی نسبت به طراحی های دیگر و قدیمی تر بسیار متناسب تر است. اسپیکر تماس های ورودی درست در لبه صفحه نمایش است و آنر حتی سنسور های نور محیط و پیرامون را در قاب بالایی نقره ای و بسیار ظریف این گوشی کار گذاشته است. واقعا که خیره کننده است.

بررسی آنر ویو 20

صفحه نمایش ۶٫۴ اینچی این گوشی به اندازه ای بزرگ است که آن را در دسته بندی مشابهی با OnePlus 6T قرار می دهد. در قسمت جلویی تمام فضا به صفحه نمایش اختصاص داده شده است.

بررسی آنر ویو 20

بررسی آنر ویو ۲۰

در قسمت چپ گوشی، خشابی برای جا زدن دو سیم کارت نانو تعبیه شده است. در این قسمت ورودی برای کارت های SD مشاهده نشد و همچنین ویو ۲۰ از نانو حافظه هایی که هوآوی به تازگی در مدل Mate 20 Pro از آنها رونمایی کرد نیز پشتیبانی نمی کند. در سمت دیگر گوشی ۳ دکمه طراحی شده است: دکمه پاور، دکمه افزایش صدا و دکمه کاهش صدا. این دکمه ها بسیار خوش دست هستند و سختی کافی را دارند که به صورت تصادفی فشار داده نشوند.

در قسمت بالایی گوشی یک جک هدفون ۳٫۵ میلیمتری، فرستنده مادون قرمز و میکروفن حذف کننده صداهای مزاحم اطراف طراحی شده است. در قسمت پایین یک پورت USB-C، اسپیکر اصلی گوشی و میکروفن کار گذاشته شده است.

فریم طراحی شده در تمام قسمت های گوشی به صورت یکپارچه ادامه یافته و در لبه ی بلند گوشی کمی باریک تر می شود تا جا برای انحنای دوگانه در قسمت پشت گوشی فراهم شود. فریم گوشی در کل بسیار جالب است و رنگ آبی فانتومی آن بسیار بهتر و جذاب تر از آبی تیره ای است که در ویو ۱۰ به کار رفته بود.

بررسی آنر ویو 20

بررسی تخصصی آنر ویو ۲۰

این گوشی همچنین با رنگ مشکی،آبی یاقوتی کبود، قرمز و آبی فانتوم مخصوص Moschino عرضه می شود اما نسخه استاندارد قرمز آن در ابتدای عرضه به صورت بین المللی توزیع نخواهد شد.

( صفحه نمایش ) بسیار بزرگ با طراحی منحصر به فرد دوربین جلویی

صفحه نمایش طراحی شده برای آنر ویو ۲۰ بسیار بزرگ و درخشنده است. این مدل جزو اولین گوشی های هوشمندی به شمار می آید که از طراحی منحصر به فرد “سوراخ پانچ مانند ” را برای دوربین سلفی جلو استفاده کرده است. دوربین زیر صفحه نمایش LCD گوشی کار گذاشته شده و طوری طراحی شده که فضای باقی مانده در جداکثر حالت ممکن باشد.

در مدل طراحی قدیمی قسمت بزرگی از لبه گوشی ( در بریدگی صفحه یا ناچ ) به دوربین جلو، سنسورها و اسپیکر اختصاص داده می شد.اما آنر با وجود قاب بسیار ظریف در قسمت بالای صفحه نمایش، توانسته اسپیکر بسیار  کوچک، سنسور نزدیکی و سنسور نور محیط  را در این فضای بسیار کوچک قرار دهد.

بررسی آنر ویو 20

بررسی آنر ویو ۲۰

مقداری تغییر رنگ یا سایه در پیکسل های نزدیک به دوربین جلویی ممکن است مشاهده کنید. آنر ادعا می کند که این مساله کاملا طبیعی است در واقع این تغییر رنگ تکنیک خاصی است که از رسیدن نور به دوربین سلفی ۲۵ مگاپیکسلی آنر جلوگیری می کند و مانع خراب شدن عکس های سلفی میشود. البته این تغییر رنگ اصلا به وضوح قابل مشاهده نیست.

بررسی آنر ویو 20

بررسی تخصصی آنر ویو ۲۰

صفحه نمایش این تلفن همراه یک پنل ۶٫۴ اینچی IPS LCD است. آنر همواره از صفحه نمایش های LCD برای گوشی های میان رده خود استفاده کرده و تکنولوژی AMOLED را برای محصولات خاص خود مانند آنر مجیک ۲ و سری آنر نوت نگه داشته است. در تمام مدل ها، قاب پایین به باریکی قاب بالا و اطراف گوشی نیست، اما به وضوح می توان دید که قاب پایین سال به سال با معرفی مدل های جدید باریک تر و باریک تر می شود.

روشنایی صفحه نمایش به لحاظ وضوح در نور خورشید وضعیت متوسطی در بررسی آنر ویو ۲۰ دارد. در یک روز آفتابی تابستان امکان دارد به خاطر انعکاس، بیش از اینکه صفحه گوشی را مشاهده کنید تصویر خودتان را در گوشی ببینید! پنل صفحه نمایش دارای روشنایی حداکثر ۴۷۰ nits است که ربطی به روشن یا خاموش بودن روشنایی خودکار نیز ندارد. در این گوشی این قابلیت وجود دارد که نور صفحه تا مقادیر بسیار پایینی در حد ۱٫۱ nits پایین آورده شود.

با این وجود، نمره “نسبت کنتراست نور خورشید” در این گوشی در حد خوب است و حتی از هوآوی میت ۲۰ نیز با اختلاف بهتر است. حتی می توان گفت که قابلیت هایی در حد صفحه نمایش های OLED دارد.

دقت در نمایش رنگ در این صفحه بد است اما با تنظیمات گوشی تا حد زیادی قابل اصلاح است. تنظیمات رنگ پیش فرض روی گزینه ” Vivid ” قرار دارد که اشباع و روشن است، اما رنگ های سفید تا حدودی بین آبی آسمانی و خاکستری نمایش داده میشوند و نیاز به فیلتر آبی اسمانی همواره احساس می شود.

تنظیمات نرمال هم برای رنگ در نظر گرفته شده است که رنگ ها را به طرز شگفت انگیزی ارتقا می دهد و شدت آنها را کاهش می دهد. با تغییر تنظیمات گوشی به طور رندم توانستیم به نتایج بهتری نیز دست پیدا کنیم.

( عمر باتری )

در ویو ۲۰ از یک باتری بزرگ ۴۰۰۰ میلی آمپری استفاده شده و شارژر سریع هوآوی نیز عملکرد بسیار مناسبی دارد. آداپتور اجازه ورود ۲۲٫۵ وات به گوشی را می دهد و در مدت ۳۰ دقیقه می تواند گوشی را از صفر درصد به ۵۹ درصد برساند. رسیدن به سطح باتری ۹۴ درصد، تنها یک ساعت زمان لازم دارد.

ویو ۲۰ نسبت به ویو ۱۰ دارای باتری بزرگتری است. با این باتری قوی تر و به کارگیری پردازنده قوی تر ۷نانومتری Kirin 980 در این گوشی، اما سایز بزرگ صفحه نمایش باعث شده این پیشرفت ها در عمر باتری گوشی نسبت به ویوو ۱۰ تفاوت چندانی ایجاد نکنند.

نمره نهایی باتری این مدل در بررسی آنر ویو ۲۰ بسیار خوب است. در این مدل نمایش ویدئو ها، حالت استندبای و زمان مکالمه ۳G بهتر از حد تصور است، اما امتیاز وب گردی با این گوشی با در نظر گرفتن باتری ۴۰۰۰ میلی آمپری آن در حد متوسط است. میت ۲۰ که دارای پردازنده و باتری مشابهی است در تست وب گردی نتیجه بهتری کسب کرده است. با این وجود امتیاز نهایی هر دو گوشی تقریبا برابر است.

 رابط کاربری Magic UI آنر راه طولانی را پیموده و در صورتی که بخواهید جنبه های مختلف مصرف باتری را کنترل کنید، منوی باتری این امکان را به شما می دهد که بتوانید برنامه های مختلف را کنترل و یا خاموش کنید.

( بلندگو ) بررسی آنر ویو ۲۰

آنر ویو ۲۰ دارای یک بلندگوی استاندارد در قسمت پایین گوشی است. صدای خروجی از این گوشی به اندازه ای بلند است که در مکان های شلوغ و یا در سالن نمایش به راحتی قابل شنیدن است. نمره ای که بر اساس تست های استاندارد به بلندگوی این گوشی اختصاص داده شده بسیار خوب است.

( کیفیت صدا )

در بررسی آنر ویو ۲۰ وقتی آن را به یک آمپلی فایر خارجی متصل می کنیم، جک صدای این گوشی، خروجی صدایی با بلندی متوسط را می دهد و شفافیت بالای صدا، استریوی خوبی به آن می دهد.

در واقع، این گوشی تنها گوشی است که در چند سال اخیر کیفیت استریوی بالاتر از حد استاندارد ۳۲ اهم در حالت هدفون نسبت به حالت بدون هدفون را کسب کرده است. عملکرد هدفون ها در کل به لحاظ شفافیت صدا بسیار خوب است ولی بلندی صدا چندان خوب نیست و در حد متوسط است.

( سیستم عامل ) اندروید ۹ پای و رابط کاربری Magic UI 2.0

با بررسی آنر ویو ۲۰ میبینیم که گوشی با سیستم عامل اندروید ۹ پای عرضه می شود که اصلاحاتی در رابط کاربری Magic UI 2.0 آن صورت گرفته است (این رابط کاربری قبلا با نام EMUI و قبل تر از آن با نام Emotion UI شناخته میشد) . Magic UI به همراه المان ها و آیکون های دوباره طراحی شده رابط کاربری، قابلیت های هوش مصنوعی AI، سیستم جدید رنگ، و سیستم کمکی YoYo (فقط در چین) عرضه می شود. در کل تفاوت چندانی در عملکرد سیستم عامل ایجاد نشده به طوری که مشتریان هوآوی و آنر در چند سال اخیر مورد خاصی را از دست نداده اند.

رابط کاربری گوشی منظم تر شده و منو ها ساده تر شده اند. تنظیمات پیچیده حذف شده اند و مرتب سازی مجدد شده اند و برای پیدا کردن موارد خاص امکان جستجو در منو به خوبی می تواند کمک کند.

بررسی هانر وی 20

بررسی تخصصی آنر ویو ۲۰

سیستم Share هوآوی نیز به آخرین نسخه Magic UI ارتقا پیدا کرده است و از قابلیت پرینت بی سیم و اشتراک فایل با PC نیز در شبکه وایرلس مشترک پشتیبانی می شود. ویو ۲۰ از سیستم Password Vault برای ذخیره کردن کلمات عبور بهره می گیرد که از طریق رمز عبور روی صفحه قفل گوشی قابل دستیابی هستند.

شما می توانید گوشی را با استفاده از سنسور اثر انگشت که در پشت گوشی است و عملکردی دقیق و عالی دارد، باز کنید. همچنین امکان فعال کردن سیستم تشخیص چهره هم وجود دارد اما چون از سنسورهای ۳ بعدی در این سیستم استفاده نشده، به اندازه سیستم اثر انگشت یا استفاده از رمز عبور قوی امنیت ندارد. اگر از سیستم تشخیص چهره استفاده می کنید، می توانید سیستم هوشمند قفل صفحه را نیز فعال کنید که در این صورت نوتیفیکیشن ها فقط زمانی نشان داده می شوند که چهره شما شناسایی شود.

صفحه اصلی (هوم اسکرین) گوشی مانند تمام گوش های چینی است که قبلا دیده ایم: کشوی برنامه ها ها مثل سابق دیگر وجود ندارد. البته انتخابی وجود دارد که می توانید تمام اپ ها را ببینید. یکی از امکاناتی که به واسطه رابط کاربری Magic UI در صفحه اصلی اضافه شده این است که می توانید با کشیدن انگشتتان به سمت چپ صفحه Google Feed را فعال کنید.

سیستم مگزین قابلیت جدیدی در رابط کاربری Magic UI است که این امکان را به دستگاه می دهد که تصویر پس زمینه را با هر بار روشن کردن صفحه نمایش تغییر دهد. شما می توانید انتخاب کنید که کدام تصاویر در پس زمینه نشان داده شوند و تصاویر شخصی نیز قابل اضافه شدن به سیستم هستند.

Magic UI امکان دستیابی به قابلیت های مختلف گوشی را با دادن فرمان های حرکتی خاص فراهم می کند. به کمک این سیستم می توانید از نوار ناوبری مزاحمی که روی صفحه گوشی است خلاص شوید و از تمام صفحه نمایش گوشی بهره ببرید. از وسط گوشی انگشت خود را به سمت بالا بکشید تا به صفحه اصلی دسترسی پیدا کنید. انگشت خود را بالا بکشید و نگه دارید تا به اپ های تازه بسته شده دسترسی پیدا کنید. انگشت خود را از پایین صفحه به بالا بکشید تا Google Assistant را فراخوانی کنید. همچنین انگشت خود را از چپ یا راست به وسط بکشید تا به منوی قبل برگردید.

رنگ بندی استفاده شده برای نوار تنظیمات سریع بسیار شبیه به سامسونگ است با این تفاوت که سبزآبی است تا آبی. به هر حال، موارد استانداردی در قسمت نوتیفیکیشن گنجانده شده اند.

اگر از نحوه طراحی دوربین سلفی گوشی ناراحت هستید و ترجیح می دهید نوار سیاهی در بالای صفحه باشد، این امکان نیز به صورت تنظیمات notch پیش بینی شده است. حتی می توانید این قابلیت را برای اپ های مختلف فعال کنید.

یک سری برنامه ها به صورت پیش فرض روی گوشی نصب شده است مانند Huawei Health، اپ Notes، حالت Party (که این قابلیت را می دهد که فایل های صوتی بین گوش های آنر در یک اتاق ترکیب شده و صدای بلندتری تولید شود، اپ پرداخت الکترونیکی (Huawei Pay در حال حاضر تنها در روسیه فعال است)، اپ کنترل از راه دور هوشمند، قطب نما و اپ ترجمه مایکروسافت (تنها تعدادی از برنامه های مختلف بیان شده است).

با بزرگ تر شدن صفحه نمایش گوشی، منوی اپ های نصب شده کمی به سمت پایین متمایل شده اند تا قابلیت دسترسی بیشتری داشته باشند.

قابلیتی در این گوشی وجود دارد که پس از عکس گرفتن از صفحه می توانید چندین عمل را روی آن انجام دهید. پس از عکس گرفتن (اسکرین شات)، یک نسخه کوچک از عکس گرفته شده در گوشه پایین صفحه نمایش نشان داده می شود. با کشیدن آن به چپ یا راست می توانید آن را حذف کنید یا با کشیدن آن به بالا وارد منوی اشتراک شوید. با کشیدن عکس به پایین می توانید یک شات اسکرول (بالا تا پایین) از صفحه بگیرید و یا می توانید روی عکس یک ضربه بزنید و آن را ویرایش کنید (کراپ، کشیدن یا حذف).

بررسی هانر وی 20

بررسی آنر ویو ۲۰

اگرچه رابط کاربری Magic UI سبک ترین پوسته برای اندروید نیست، اما به خوبی بهینه سازی شده و برای انجام یک عمل زیاد معطلی ندارد. تنظیماتی به صورت پیش فرض در این پوسته تعریف شده ولی بسیار قابل تنظیم و قابل تغییر است و ویژگی های منحصر به فردی دارد.

( کارایی و بنچمارک ها ) بررسی آنر ویو ۲۰

آنر ویو ۲۰ از پردازشگر مشابه هوآوی میت ۲۰ پرو بهره می گیرد. بسیاری عقیده دارند میت ۲۰ پرو بهترین گوشی ۲۰۱۸ است. این پردازشگر می تواند گستره وسیعی از فعالیت ها مثل بازی، تهیه ویدئو و مالتی تسک ها را به راحتی انجام دهد. این گوشی با رم ۶ گیگابایتی و هارد ۱۲۸ گیگابایتی و یا با رم ۸ گیگابایتی و هارد ۲۵۶ گیگابایتی عرضه می شود همانند دستگاهی که در حال بررسی آن هستیم.

Kirin 980 دارای ۸ هسته است: ۲ هسته عملکرد بالا Cortex-A76 با فرکانس ۲٫۶ گیگاهرتز، ۲ هسته دیگر Cortex-A76 با فرکانس ۱٫۹۲ گیگاهرتز و ۴ هسته پربازده Cortex-A55 با ماکزیمم فرکانس ۱٫۸ گیگاهرتز. همچنین Mali-G76 MP10 GPU یک چیپ ۱۰ هسته ای با عملکرد قابل ملاحظه و بازدهی بهتر نسبت به  Mali-G72 در Kirin 970 است.

بررسی هانر وی 20

علاوه بر این، GPU این گوشی از GPU Turbo 2.0 نیز پشتیبانی می کند. این امکان قابلیتی به گوشی می دهد که بازی های سنگین را با رزولوشن بالای ۶۰ فریم پشتیبانی کند. در حال حاضر، تعداد کمی از برند ها هستند که این قابلیت را دارند.

Kirin 980 دارای سیستم NPU (واحد پردازش عصبی) دوگانه هم هست که با ترکیب آن با ISP (پردازشگر سیگنال تصاویر) تصاویر فوق العاده ای تولید می شود. به خاطر داشته باشید که در تلفن های هوشمند امروزی تاکید بسیاری بر پردازش تصاویر شده است.

در ادامه بررسی آنر ویو ۲۰ به بررسی بنچ مارک های گوشی پرداخته ایم و این گوشی را با دیگر پرچم داران چینی و مخصوصا ویو ۱۰ مقایسه کرده ایم تا مشخص شود چه پیشرفت هایی در این گوشی جدید صورت گرفته است.

اولین موردی که بررسی می کنیم، Geekbench است. ویو ۲۰ از این لحاظ نسبت به میت ۲۰ پرو ضعیف تر است و از گوشی قدرتمند اسنپ دراگون ۸۴۵ قوی تر است. آیفون XR با چیپ قدرتمند A12 از این لحاظ بالاتر از بقیه گوشی ها قرار دارد. ویو ۲۰، ۴۰ درصد پیشرفت در تست چند هسته ای نسبت به مدل گذشته خود یعنی ویو ۱۰ نشان می دهد.

 

در مورد عملکرد گوشی در زمینه بازی و گرافیک، اعداد GFX Bench تا حدودی متفاوت هستند. اسنپ دراگون ۸۴۵، ۳۵ فریم در تست صفحه خاموش Car Scene کسب کرده که باعث می شود در سطح ۱۰۸۰p قرار بگیرد و معیاری برای دیگر برندها به حساب می آید. عملکرد ویو ۲۰ مانند میت ۲۰ پرو و یک فریم بالاتر از اسنپ دراگون است.

بررسی هانر وی 20

تست ها با صفحه ی روشن، نتایج متفاوتی را نشان می دهند زیرا رزولوشن صفحه ویو ۲۰، FULL HD PLUS است در صورتی که رزولوشن میت ۲۰، QHD Plus است.

بر خلاف موردی که در خصوص GeekBrench دیدیم، ویو ۲۰ در Antutu 7 ضعیف تر از اسنپ دراگون ۸۴۵ عمل کرده است و این در حالی است که آیفون با فاصله زیاد عملکرد بهتری دارد.

اگرچه Kirin 980 یک چیپ با معماری ۷ نانومتری است، اما دلیلی بر این نیست که کف دستتان در هنگام کار کردن سنگین با گوشی از گرما عرق نکند! کمی بالاتر از اسکنر اثر انگشت، کمی گرم می شود که البته جایی برای نگرانی وجود ندارد.

برای جمع بندی، باید اذعان کنیم که اگرچه  Mali-G76 MP10 قوی ترین GPU موجود در بازار نیست، اما مطمئنا یکی از سریع ترین آنهاست. عملکرد Kirin 980 احتمالا به زودی با ورود اسنپ دراگون ۸۵۵ به بازار توسط Qualcomm تحت الشعاع قرار خواهد گرفت اما این یک مساله طبیعی در دنیای تکنولوژی است و نگرانی از این لحاظ وجود ندارد چون با عرضه جدید ترین و قدرتمندترین چیپ ست در ویو بعدی که توسط HiSilicon ساخته می شود گوی سبقت مجددا توسط آنر ویو ربوده خواهد شد.

( دوربین ) ۴۸ مگاپیکسلی IMX 253 سونی + سنسور ۳D ToF

با بررسی آنر ویو ۲۰ در قسمت دوربین میبینیم که این دوربین به هیچ عنوان معمولی نیست. در کنار ۲ سنسور دوربین RGB، آنر ویو ۲۰ از یک سنسور ۴۸ مگاپیکسلی IMX 586 سونی با لنزی همراه اپرچر f/1.8 و یک سنسور ToF (Time of Flight) بهره می گیرد.

سنسور اصلی از یک آرایش quad-Bayer برای اتصال پیکسل ها استفاده می کند. تصویر به دست آمده به این ترتیب به تصویر ۱۲ مگاپیکسلی با کیفیت بالا تبدیل میشود.

بررسی آنر ویو 20

بررسی آنر ویو ۲۰

سنسور ToF از نور مادون قرمز برای مشخص کردن فضای جلوی دوربین و اسکن کردن آن به صورت ۳ بعدی استفاده می کند. به این ترتیب قابلیت های جالبی ایجاد می شود: اول اینکه می توانیم اشیای مختلف را به صورت ۳ بعدی اسکن کنیم و دوم اینکه به کمک اپ های مخصوص می توانیم حالت خاصی را در تصاویر بدن ایجاد کنیم که باعث می شود مثلا لاغر تر به نظر برسیم. مقایسه قابلیت دوربین برای پردازش تصاویر در حالت پرتره (بوکه) نسبت به دو دوربین معمولی نیز جالب است.

میت ۲۰ پرو هم می تواند اشیا را به صورت ۳ بعدی اسکن کند. این قابلیت در نمایشگاه لندن برای اولین بار توسط میت ۲۰ به نمایش گذاشته شد. در میت ۲۰ اسکن ۳ بعدی تصاویر توسط سیستم تشخیص چهره ۳ بعدی که در بالای صفحه قرار گرفته انجام می شود که در ویو ۲۰ این سیستم وجود ندارد.

( اپلیکیشن دوربین ) بررسی آنر ویو ۲۰

مثل همیشه اجازه دهید با توصیفی از اپ دوربین شروع کنیم. اگر با رابط کاربری هوآوی و آنر آشنایی داشته باشید، می دانید چطور با این اپ کار کنید. منو ها بسیار شبیه به آیفون هستند. با کشیدن صفحه به چپ و راست می توانید بین حالت های متفاوت دوربین انتخاب کنید. منوی تنظیمات نیز در قسمت بالا سمت راست قرار گرفته است. بسته به حالت دوربینی که انتخاب کرده اید، گزینه های ممکن نمایش داده می شوند. برای مثال، حالت پیش فرض عکس به شما این امکان را می دهد که بین رزولوشن های مختلف بتوانید انتخاب کنید ولی احتمالا رزولوشنی که انتخاب می کنید، حالت ۱۲ و ۴۸ مگاپیکسل است!

تنظیمات ویدئو به نسبت کمتر است. شما می توانید بین ۷۲۰p، ۱۰۸۰p و ۱۰۸۰p@60 fps و ۲۱۶۰p انتخاب کنید و نمی توانید EIS (لرزشگیر دیجیتالی ) را غیر فعال کنید. EIS باید همیشه روشن باشد.

در بین این انتخاب ها یک حالت پیشرفته وجود دارد که به شما اجازه می دهد تمام تنظیمات را به صورت دستی انجام دهید. برای مثال، حالت شب برای شکار تصاویر ساکن در نور کم، مناسب است. حالت AR، حالت پرتره و حالت های اضافی دیگری نیز با انتخاب گزینه More در سمت راست صفحه فعال هستند. HDR نیز در تمام تصاویر وجود دارد.

( کیفیت عکس ها ) بررسی آنر ویو ۲۰

سازندگان آنر ویو ۲۰ رویای داشتن بهترین کیفیت دوربین را در سر پرورانده اند و البته در این زمینه ناامید کننده هم ظاهر نشده اند. در بررسی آنر ویو ۲۰ عکس های گرفته شده در طول روز، گستره دینامیک بالا، رنگ های مناسب و میزان وضوح بسیار بالایی را نشان می دهند. می توانیم با اطمینان بگوییم که تکنولوژی Quad Bayer همانطور که در تبلیغات نشان داده شد عمل می کند. بنابراین بهتر است حالت ۱۲ مگاپیکسل را انتخاب کنید. همچنین، می توانید در این حالت، از تاثیر AI صرف نظر کنید و کیفیت عکس ها تغییر چندانی نخواهد داشت. بنابراین صادقانه باید بگوییم که مزیت این سیستم به خوبی مشخص نشده است.

استفاده از دوربین ۴۸ مگاپیکسلی عکس های نرم تر و تا حدودی دارای نویز بیشتر را ارایه می دهد که البته دور از انتظار هم نیست. این سنسور بیشتر برای اتصال پیکسل ها در سنسور ۱۲ مگاپیکسل کاربرد دارد. در هر صورت، اگر اصرار دارید با حالت فول رزولوشن یعنی ۴۸ مگاپیکسل عکسبرداری کنید، آنر حالت عکس برداری ۴۸ مکاپیکسلی را دارد که AI Ultra Clarity خوانده می شود. این سیستم کمک می کند برخی نواقص کار با این رزولوشن رفع شوند. از آنجایی که عکاسی در این حالت زمان بیشتری لازم دارد، با انتخاب این سنسور گوشی فورا پیامی صادر می کند که استفاده کننده در هنگام عکس برداری باید گوشی را برای مدت بیشتری ثابت و بدون لرزش نگه دارد. در این بازه دوربین به گرفتن عکس های مختلف و محاسبه وضوح آنها می پردازد. در نتیجه عکسی با کیفیت و با کنتراست کمی بالاتر به دست می آید. پس اگر واقعا می خواهید با دوربین ۴۸ مگاپیکسلی کار کنید، پیشنهاد می کنیم حتما از این حالت (AI Ultra Clarity) برای عکاسی استفاده کنید.

روشن کردن حالت HDR تاثیر چندانی بر کیفیت عکس ندارد، چون حالت پیش فرض تنظیمات دوربین گستره دینامیک وسیعی را در بر می گیرد. الگویی برای استفاده از عکس های HDR نیافتیم. در بعضی مواقع این مورد نورهای زیاد را تصحیح و سایه را کم اثر می کند در حالی که در برخی مواقع معکوس عمل می کند. در کل، در حال حاضر مزیت چندانی در استفاده از این حالت قابل تصور نیست.

ما از ۶ صحنه با حالت های مختلف دوربین ( ۱۲ مگاپیکسلی، ۱۲ مگاپیکسلی با هوش مصنوعی، ۴۸ مگاپیکسی، ۴۸مگاپیکسلی مخصوص Ultra و حالت HDR روشن ) عکس برداری کرده ایم. برای مقایسه و دیدن کیفیت اصلی عکس ها آن ها را از اینجا دانلود کنید.

عکاسی در شب

در مورد عکاسی در شب نیز ویو ۲۰ حرف های برای گفتن دارد و در کنار دیگر پرچم داران قرار می گیرد. در این گوشی یک حالت عکس برداری در شب طراحی شده که قبلا هم در دستگاه های هوآوی که امسال ارائه شده اند دیده ایم.

درست مانند میت ۲۰ یا میت ۲۰ پرو، حالت عکس برداری در شب آنر ویو ۲۰ در تاریکی مطلق بسیار به کار می آید و عکس هایی با نویز کمتری را نتیجه می دهد. اما با تجربه ای که ما با عکاسی با این گوشی کسب کردیم، استفاده از حالت نرمال در نور کم نتیجه بهتری را نسبت به حالت عکس برداری در شب رقم زد چون حالت شب عکس هایی با درخشندگی کم می دهد و از این لحاظ عکس برداری نرمال بهتر است. از نقطه نظر میزان tune رنگ نیز دو حالت نرمال و شب تفاوت چندانی با هم ندارند.

ما از ۷ صحنه با حالت های مختلف دوربین ( حالت پیشفرض ، حالت شب ) در فضایی با نور کم عکس برداری کرده ایم. برای مقایسه و دیدن کیفیت اصلی عکس ها آن ها را از اینجا دانلود کنید.

پرتره

عکس پرتره بسیار تمیز هستند با جزئیات فراوان اما در تشخیص لبه ها کمی ایراد می توان دید. به نمونه ای که از صندلی عکس برداری شده توجه کنید. نمی توانیم دلیلی پیدا کنیم که چرا نرم افزار دوربین لبه های صندلی را تار کرده است. همچنین، پوشش اشیا کمی تار است.

2 نمونه از عکاسی در حالت پرتره با کیفیت و حجم اصلی را از اینجا دانلود کنید.

سلفی

دوربین ۲۵ مگاپیکسلی جلوی این گوشی عکس های سلفی بسیار واضحی را ثبت می کند اما چون دارای فوکوس خودکار نیست، باید بتوانید بهترین موقعیت خود را برای گرفتن عکس سلفی انتخاب کنید تا بهترین عکس با بالاترین کیفیت گرفته شود. معمولا بهترین مکان برای گرفتن عکس سفی با این گوشی در فاصله ای برابر با نصف طول بازوی شماست. تفکیک لبه ها در حالت پرتره با توجه به اینکه تنها از یک دوربین استفاده می شود و کیفیت نهایی مبتنی بر نرم افزار است، تقریبا معمولی است.

چند نمونه از عکاسی در حالت سلفی و سلفی پرتره با کیفیت و حجم اصلی را از اینجا دانلود کنید.

ضبط ویدئو

آنر ویو ۲۰ قابلیت ضبط ویدئو هایی با کیفیت های ۲۱۶۰p@30fps, 1080p@30fps  و۱۰۸۰@۶۰fps را دارد و به شما حق انتخاب بین انکودینگ های H.264 و H.265 را برای فرمت ضبط می دهد. حالت تصویر برداری آهسته شامل کیفیت های ۷۲۰@۹۶۰fps  و  1080p@120fpsاست.

کیفیت کلی فایل های ویدئویی قابل رقابت با دیگر پرچم داران است و حتی رنگ های طبیعی بهتری را در مقایسه با دیگر گوشی ها ارائه می دهد. فیلم برداری با این گوشی بسیار نرم انجام می شود و عطسه ای در فیلم ها مشاهده نمی شود و اثری از نویز نیز دیده نمی شود.

حالت پایداری یا لرزشگیر همیشه در تنظیمات ۴k و ۱۰۸۰p فعال است و می توانید ببینید که این حالت در هر دو تنظیم بسیار خوب عمل می کند.

  دانلود ویدیو ۱۰ ثانیه ای :   نمونه ویدیو ۲۱۶۰ با ۳۰ فریم —– نمونه ویدیو ۱۰۸۰ با ۳۰ فریم  

( رقبای این گوشی در بازار )

آنر ویو ۲۰ واقعا یک پرچم دار برای هوآوی است. این گوشی با وجود قیمتی کمتر از سایر رقیبان (کمتر از ۶۰۰ یورو) به خوبی می توانید با آنها رقابت کند.

رقبای فراوانی برای این گوشی وجود دارند، اما اولین مواردی که به ذهن می رسند در زیر برایتان لیست کردیم چون دارای قیمت های و کلاس مشابهی هستند.

آنر ویو ۲۰ دارای صفحه نمایش بزرگی است ولی در زمینه کیفیت صفحه نمایش از رقبای خود کمی ضعیف تر است و این به دلیل سایه های ایجاد شده در لبه های نمایشگر است. هر ۴ گوشی دیگر از صفحه نمایش AMOLED بهره می گیرند و رنگ های مشکی عمیقی بدون لبه های تیز ارائه می دهند و در نور آفتاب هم صفحه آنها خواناتر از این گوشی است. اما، طراحی دوربین جلوی آنر ویوو ۲۰ و مکان آن در صفحه نمایش نوآوری بسیار خوبی است که البته به مذاق همه خوش آیند نیست مخصوصا کسانی که دارای وسواس هستند و به تقارن اهمیت زیادی می دهند. اما با اطمینان می توانیم بگوییم که نسبت به گوشی های دیگر بی تردید طراحی بهتری دارد و در هنگام تماشای ویدئو یا بازی کردن حفره دوربین سلفی مزاحمت چندانی ایجاد نمی کند.

در مورد عمر باتری، کیفیت عکاسی و عملکرد خام البته ویو ۲۰ انتخاب بهتری در بین ۴ گوشی به حساب می آید. دوربین ۴۸ مگاپیکسلی این گوشی به همراه تکنولوژی Quad Bayer عکس های فوق العاده ای تولید می کند و این درحالی است که باتری ۴۰۰۰ میلی آمپری این گوشی می تواند برای مدت بیش از یک روز کامل و بسته به استفاده از آن،گوشی را زنده نگه دارد. همچنین، می توانید روی قابلیت شارژ سریع این گوشی نیز حساب کنید.

( سخن آخر )

آنر ادعا می کند که ویو ۲۰ رقیبی سرسخت برای پرچم داران شناخته شده دیگر است. بررسی های ما نشان داده است که در بیشتر موارد حق با آنهاست. خوش دستی این گوشی تقریبا از هر لحاظی بی نقص است. پشت گوشی از شیشه براق و طرح دار است و جلوه منحصر به فردی به آن داده است. این گوشی قابلیت عکس برداری و فیلم برداری بالایی دارد و عمر باتری بسیار خوبی دارد. همچنین چیپ ست به کار رفته در این گوشی بسیار پرقدرت است.

همانطور که پیشتر در بررسی آنر ویو ۲۰ دیدیم، آنر ویو ۲۰ تمام خصوصیات پرچم دار بودن را دارد و در میان دیگر رقبای اندرویدی خود بسیار قابل اعتماد است و با روند نزولی قیمت در ماه های آینده فروش این دستگاه به مراتب بهتر هم خواهد شد.

بررسی آنر ویو 20

بررسی آنر ویو ۲۰

 

 مزایا
 ساخته شده از آلومینیوم و شیشه.
 طراحی زیبا.
 نمایشگر تمام صفحه با پانچ ( البته شاید برای همه خوشایند نباشد).
 عکس برداری عالی.
 کارایی عالی گوشی در قبال هزینه گوشی به لطف پردازنده Kirin 980.
 سیستم عامل بروز با پوسته ای کامل.
 عمر باتری خوب و داشتن شارژر سریع.
 معایب
 کیفیت صفحه نمایش در حد پرچمداران نیست.
 پشتیبانی نکردن از کارت حافظه microSD .
 ضد آب نبودن بدنه.
نظر شما راجع به بررسی آنر ویو ۲۰ چیست ؟ لطفا نظراتتون رو در مورد بررسی تخصصی آنر ویو ۲۰ با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.نظرات پس از تایید مدیر در سایت نمایش داده خواهند شد.